Babyconnect

Leveranciers en regionale partnerschappen die bezig zijn met het ontwikkelen van de techniek voor digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg kunnen gebruik maken van de Interoplab omgeving ingericht voor Babyconnect, een VIPP-programma voor gebruiksvriendelijke digitale gegevensuitwisseling tussen cliënten en zorgverleners, en zorgverleners onderling. Het doel van dit programma is een naadloos aansluitende zorg voor moeder en kind(eren) rond de zwangerschap en geboorte.

In deze de test- en validatieomgeving van Babyconnect kan er door leveranciers worden getest of de techniek beschikbaar gesteld kan worden voor de implementatie in de regio.
Regionale partnerschappen kunnen het Interoplab gebruiken om de architectuur en de losse onderdelen ervan te toetsen. Ook kunnen zij in deze omgeving nagaan in hoeverre de ontwikkelde techniek voldoet aan de afspraken van interoperabiliteit.

Lees meer over de inzet van het Interoplab als test- en validatieomgeving voor Babyconnect op de website van Babyconnect.

Wil je na het lezen van deze case meer weten over interoperabiliteit? Ons team beantwoordt graag al je vragen. Plan direct een afspraak in.