In de Praktijk

Ontdek hoe onze klanten interoperabiliteit hebben bereikt met behulp van onze expertise en ons platform. Onze case studies tonen concrete voorbeelden van succesvolle interoperabiliteitsprojecten en laten zien hoe onze diensten en platform kunnen helpen om interoperabiliteit te bereiken.
Onze klanten vertellen het verhaal

Het RIVM zocht in 2009 advies bij het opzetten van een registratiesysteem voor het vastleggen van gegevens uit bevolkingsonderzoek. Nog steeds werken verschillende Interoplab consultants aan het updaten en uitbreiden van het systeem.”

Coöperatie Landelijk Beheer Prenatale Screening (CLBPS)

Fase van het project waarbij interoplab een rol heeft gespeeld

“Vanuit het RIVM zijn na het opzetten van ons systeem veel nieuwe deelprojecten opgezet vanuit Peridos. 

Babyconnect

Fase van het project waarbij interoplab een rol heeft gespeeld

Leveranciers en regionale partnerschappen die bezig zijn met het ontwikkelen van de techniek voor digitale gegevensuitwisseling in de geboortezorg kunnen gebruik maken van de Interoplab omgeving ingericht voor Babyconnect, een VIPP-programma voor gebruiksvriendelijke digitale gegevensuitwisseling tussen cliënten en zorgverleners, en zorgverleners onderling. Het doel van dit programma is een naadloos aansluitende zorg voor moeder en kind(eren) rond de zwangerschap en geboorte.

Digitale gegevensuitwisseling voor betere geboortezorg – Interoplab ondersteunt bij het veilig en efficiënt uitwisselen van gegevens.

Tot onze klanten behoren